Zum Inhalt springen
- {{#headlines}}
- {{title}} {{/headlines}}
Profil
| Derzeitige Stellung | Professor W-2 und Äquivalente |
|---|---|
| Fachgebiet | Lebensmittelchemie,Naturstoffchemie |
| Keywords | functional foods,, antidiabetic, health-promoting properties, composite flour, antioxidant |
| Auszeichnungen | 2022: Alexander von Humboldt (Georg Forster) Research Fellowship for Postdocs 2021: DAAD Research Stays for University Academics and Scientists 2019: University of Pretoria (South Africa) Postdoctoral Fellowship 2016: Tertiary Education Trust Fund (TETFund) Research Grant 2013: International Foundation for Science Research grant |
Aktuelle Kontaktadresse
| Land | Nigeria |
|---|---|
| Ort | Akure |
| Universität/Institution | Federal University of Technology Akure ( FUTA) |
| Institut/Abteilung | Food Science and Technology |
Gastgeber*innen während der Förderung
| Prof. Dr. Tuba Esatbeyoglu | Institut für Lebensmittelwissenschaft und Humanernährung, Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, Hannover |
|---|---|
| Beginn der ersten Förderung | 01.06.2023 |
Programm(e)
| 2022 | Georg Forster-Forschungsstipendien-Programm für Postdocs |
|---|